Tillbaka till flödet

10 000 kr lägre elkostnad – Så gjorde David!

Greenelys kompisprogram innebär att våra elkunder kan bjuda in sina vänner till att också teckna elavtalet. Genom en personlig kod så får båda 500 kr i avdrag på nästa elfaktura. David slog på stort och värvade så många vänner att han tjänade in nästan 10 000 kr (!)


Din personliga inbjudningskod hittar du under blixtfliken i appen.
Byt till Greenely elavtal för att få din egen kod!


David, varför tecknade du Greenelys elavtal?
Jag håller alltid utkik efter nya och bra tjänster som kan hjälpa mig att spara tid och/eller pengar så att teckna Greenely var ett självklart val.


Varför ville du bjuda in andra till att teckna elavtalet?
Att bjuda in till tjänster som jag själv använder och gillar känns givet och ett bra sätt att stötta dem. Naturligtvis är det inte dumt att dessutom få billigare elfaktura!


Hur aktiv är du i ditt elsparande?
Vi försöker göra vad vi kan för att hålla nere elförbrukningen. Både pga kostnad och miljö. Det är kul att det till viss del går att kombinera med teknikintresset genom tekniska lösningar som ser till att lampor, luftvärmepumpen etc inte står på i onödan eller är inställd för högt. Graferna och statistiken i Greenely appen är en bra motivator. Speciellt jämförelserna mot liknande hem!


Vad gör du för att spara el?
Då uppvärmningen är stora boven hos oss så har vi valt att investera i en ny luftvärmepump och kikar även på solpaneler. Till vardags försöker vi se till att lampor etc inte står på i onödan och har aktivt bytt ut gamla glödlampor till mer energisnåla varianter.


Gör som David och ta del av vårt kompisprogram. Du kan använda texten nedan för att skicka till dina vänner:

Jag använder Greenely för att ha koll på min elanvändning (det är gratis!). Nu är jag även elkund hos Greenely och via mig får du 500 kr i rabatt på din första faktura.

Använd min personliga kod när du tecknar elavtalet via denna länk: Greenely elavtal


Vi önskar er båda lycka till med elsparandet!

Senast uppdaterad: 1 juni 2020