Tillbaka till flödet
19 november 2019

Värva vänner och vinn en Vässla!

Nu kör vi igång en TÄVLING! Priserna är värda 50 000kr. Värva så många vänner du kan genom att signa upp dig på Sveriges mest hållbara elavtal. Delta i tävlingen här!

1:a pris - Vässla elmoped
2-5:a pris - el scooter från Xiaomi
6-10:e pris - smarta lampor från IKEA


Att välja miljömärkt el borde vara en självklarhet idag. Greenely har ett av Sveriges mest hållbara elavtal. Människor som kämpar för en hållbar planet vill vi belöna lite extra. Idag har 100 000 människor laddat ner Greenely och påbörjat sin hållbarhetsresa. Därför utlyser vi en tävling med priser värda 50 000kr. Tävlingen avslutas på nyårsafton! Följ stegen nedan för att få chansen att vinna. 


Tävlingssteg:

Fullständiga tävlingsregler:

  • För att kunna bjuda in andra med din personliga inbjudningskod behöver du själv ha tecknat elavtal hos Greenely.
  • Vinnarna avgörs baserat på flest antal värvade och godkända elavtalsflyttar till Greenely kopplade till personliga inbjudningskoder från och med 2019-11-19.
  • När en person byter till Greenelys elavtal med din personliga inbjudningskod får båda 200kr rabatt på sin elfaktura.
  • Leaderboard kommer att uppdateras automatiskt och vill man inte synas där kan man höra av sig till oss för att dra sig ur tävlingen.
  • Vinnarna kommer att bli informerad personligen via telefon, brev eller e-post. Vinnarna kommer också att med för- och efternamn publiceras i Greenelys marknadsföringskanaler.
  • Tävlingen avslutas 2019-12-31. Vinnarna kommer att presenteras i slutet av januari.
  • De uppgifter du lämnar om dig själv i samband med deltagandet kommer att behandlas för att kunna administrera tävlingen. I samband med publicering av vinnare av tävlingen kommer personuppgifter som ditt namn publiceras på Internet. Om du begär rättelse av felaktiga personuppgifter, önskar mer information kring behandlingen av dina personuppgifter eller vill dra dig ur tävlingen ber vi dig att kontakta oss på info@greenely.se
  • Eventuell vinstskatt betalas av vinnarna.

Tidigare press meddelanden

Följ oss