Tillbaka till flödet
6 december 2017

Greenely gör livet enklare tillsammans med Hemfrid

Serviceföretaget Hemfrid breddar hållbarhetsperspektivet och startar nu ett samarbete med Greenely. Tillsammans vill Hemfrid och Greenely inspirera fler svenska hushåll att leva mer energismart.


Vi har en fantastisk möjlighet att guida våra kunder att leva mer hållbart hemma. Med Greenelys app kan kunderna visualisera energiförbrukningen i hemmet och beräkna besparingspotential. Det är ett väldigt smart och enkelt sätt att uppmuntra fler hushåll att minska sin energianvändning, säger Frida Koff, kommunikations- och hållbarhetschef Hemfrid.


Samarbetet börjar med ett test i utvalda områden där Hemfrids kunder får rådgivning kring hur man kan minska sin energianvändning och möjlighet att ladda ned appen kostnadsfritt. Vidare kommer man att kunna räkna på faktisk energibesparing genom statistik och analys.


Vi delar Hemfrids vision om att skapa en mer hållbar vardag för kunderna. Därför är detta ett väldigt spännande samarbete där vi kan hjälpa hushållen att förstå, och kunna agera på, trender i deras elanvändning, säger Mohammed Al Abassi, marknadsansvarig på Greenely.

Tidigare press meddelanden

Följ oss