Tillbaka till flödet
19 april 2018

Nu lanseras Greenelys elabonnemang!

Vill du vara bland Greenelys 100 första elkunder?

Äntligen lanserar vi vårt elerbjudande och söker 100 early adopters! Det är först till kvarn som gäller och vi stänger när vi nått 100 testkunder. För att bli testkund så behöver du fylla i ett enkelt formulär. Ytterligare information om erbjudandet finner du nedan! 


Under testprojektet bjuder vi dessutom på månadsavgiften!


Hur fungerar Greenelys elabonnemang?
Greenely hållbara elabonnemang är ett så kallat timprisavtal där priset varierar under dygnets alla timmar utifrån elbörsen. Du som kund har alla förutsättningar för att påverka din elräkning genom att ändra dina vanor och beteenden. Elen säljs till självkostnadspris, det enda som tillkommer är en abonnemangskostnad på 49 kr/mån för tillhandahållande av tjänsten. I Greenely-appen kommer du få full kontroll över din elanvändning och till dig som är elkund skickar vi dagligen ut prissignaler och rapporter i appen!

Hur skiljer det sig från vanliga elbolag? 
Vi tar inga marginaler per kWh såld utan priset är helt transparent - det vill säga vi har inga som helst incitament att sälja mer el till dig utan snarare tvärtom! Vi bygger vår affärsmodell på att minska din elkonsumtion. Nedan presenteras ett jämförelsepris för elnätsområde 3 för mars månad mellan Greenely och snittpriset för de största elbolagen i landet:

Marknadens snittpris: 70,18 öre/kWh
Greenelys pris: 65,50 öre/kWh


Vart kommer elen ifrån? 
Elen som vi tillhandahåller är ursprungsmärkt och självklart från förnyelsebara källor. Exakt vilken produktionskälla redogörs månadsvis. 


Vad innebär mitt deltagande i testprojektet? 
Eftersom vi nu avser att utföra ett testprojekt under minst 3 månader så bjuder vi på månadsavgiften tills dess att testprojektet har avslutats. I utbyte ser vi gärna att du svarar på våra eventuella frågor/formulär som skickas ut och har överseende med strul som kan uppstå då vi är i utvecklingsfas av detta. Vi garanterar dock att du alltid får elen levererad :)

Om du vill fortsätta efter testprojektet så behöver du inte göra något utan vi hör av oss med ett fördelaktigt erbjudande. Vi har inga bindningstider på vårt avtal.


Jag vill delta i projektet!

Tidigare press meddelanden

Följ oss