Tillbaka till flödet
23 december 2019

Hej Jonas 👋 Vad fick dig att börja använda Greenely?⁠

- Då jag först hörde om Greenely så var det väldigt nytt för mig att kunna få morgondagens elpriser. Detta väckte ju en tanke om att kunna styra sin förbrukning och spara pengar. Jag blev nyfiken och laddade ner appen och lärde mig snabbt att de hade så mycket mer att erbjuda. I appen ställer man in hur hushållet ser ut, antal personer, kvm, typ av uppvärmning mm. Utifrån detta får man statistik på hur man ligger till i förhållande mot liknande hushåll. 

Genialiskt! Det väcker tävlingsinstinkten och givetvis vill man ju förbruka mindre än snittet. I tillägg så har de väldigt många strömspartips, artiklar, historisk förbrukning, möjlighet att se förväntad förbrukning/faktura så man kan göra ändringar om det börjar dra iväg och månadsrapporter.⁠


Hur länge har du använt Greenely?

- Jag blev direkt intresserad av att ansluta till Greenely när jag först hördes talas om det. Tror det var årsskiftet 18/19. Men på grund av ett bundet abonnemang kunde jag först ansluta i september 2019. Skulle varit redan i juli/augusti men min tidigare leverantör strulade en del med avslut och möjlighet för flytt. Hade hela tiden en dialog med Greenely som var väldigt hjälpsamma, förstående och stöttande i hela processen.

Hjälpte vi dig att lösa ett problem och isåfall vilket? 

- Absolut! Jag känner att jag har nu mer betydligt bättre koll på när och vad det är som drar mycket ström. 
Har du rekommenderat appen till någon?-Till i stort sett alla jag känner och pratar med om hushåll, besparingar mm. 
En liten kul grej är att vid åtminstone två tillfällen har jag stött på elavtalsförsäljare som velat sälja in just deras elavtal. När jag nämnt Greenely, appen och alla dessa funktioner och fördelar har de inte ens försökt att fortsätta sälja in sitt utan lagt sig helt. Då vet man att man gjort ett bra val! 

Tack för fina ord Jonas 💚⁠ / Greenely 

Tidigare press meddelanden

Följ oss